Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Pinocchio, de Guillermo del Toro (2022) dublat
HD

Pinocchio, de Guillermo del Toro (2022) dublat subtitrat si tradus in Romana

4.7
2 Voturi
08.09.2022, 17:39
421
0
Regizorul laureat al Oscarului Guillermo del Toro va termina filmările celui mai recent lungmetraj animat al său anul acesta, care este în producție de ceva timp. Pinocchio de la Netflix va avea premiera în a doua jumătate a anului 2022. Este de remarcat faptul că Disney, un concurent direct al Netflix, va lansa în același timp propria versiune a vechiului basm. Și cele două casete vor trebui să concureze între ele.

Povestea unei păpuși din lemn sculptată de un meșter singuratic care se transformă într-un băiat viu din Guillermo del Toro va fi o poveste întunecată și întunecată. Iar adaptarea sa va avea propria intriga „zest”. Se va referi la relația dintre Pinocchio și bătrânul Greier înțelept. Povestea, spre deosebire de povestea clasică scrisă de autorul italian Carl Collodi, va avea loc în Italia fascistă în anii '30, în timpul domniei lui Mussolini.

Când Pinocchio prinde viață, se dovedește a fi un băiat deloc bun, dăunând proprietății lui Geppetto și făcând trucuri murdare. Va putea el să se ridice la înălțimea așteptărilor sale și să devină un fiu harnic? Răspunsul la această întrebare este cunoscut până acum doar de Guillermo del Toro, care are propria sa viziune asupra acestui basm bun. Desenul animat a fost filmat folosind animație stop-motion.

HD Guillermo del Toro's Pinocchio Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)