Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Casa de la sfârșitul timpurilor (2013)
HD

Casa de la sfârșitul timpurilor (2013) subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Nume original: La casa del fin de los tiempos
  • Gen: Horror, Mister, Thriller, Filme Venezuela
  • Actori: Miguel Angel Pacheco, Rosmel Bustamante, Adriana Calzadilla, Simona Chirinos, Gonzalo Cubero, Alexander da Silva, Miguel Flores, Guillermo Garcia, Amanda Key, Jose Leon
  • Regie: Alejandro Hidalgo
  • Traducere: Subtitrat
  • Tara: Venezuela
0 Voturi
08.01.2024, 02:17
142
0
Viața obișnuită a unei femei pe nume Dulce se schimbă peste noapte. Totul se întoarce cu susul în jos când ea primește o lovitură teribilă de la soartă. Este o femeie exemplară care este brusc acuzată pentru moartea familiei ei. Soțul Juan Jose și copilul ei sunt presupuși morți. Poliția a găsit arma crimei - un cuțit cu sânge pe ea. Probabil că acesta este sângele fiului mic al lui Dulce și Jose. Dar nu a fost găsit niciun cadavru. Anchetatorii cred că este mort. The House at the End of Time online subtitrat

Femeia susține că nu este vinovată. Ea încearcă să explice acest lucru spunând că pur și simplu nu are niciun motiv pentru a-i ucide pe cei dragi. Ea este victima tuturor acestor nenorociri, iar ei încearcă să o facă să fie principalul suspect. Femeia spune că cineva necunoscut a intrat în casa lor și a comis această infracțiune.

Dar poliția nu poate găsi niciun semn de intrare forțată, așa că ei cred că suspectul minte pentru a se forța să iasă.

Instanța a condamnat-o la treizeci de ani de închisoare. Femeia a pierdut totul într-o clipă. Ani mai târziu, ea este în sfârșit eliberată. Acum ea așteaptă o întoarcere la casa fatală. Anterior, aici era fericire și bucurie, dar acum totul amintește doar de tragedia teribilă care i-a ruinat viața. Dar foarte curând își dă seama cine a fost de vină pentru cele întâmplate.

HD La casa del fin de los tiempos Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.

Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)
avatar