Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Serial Dead Boy Detectives (2024)
HD

Serial Dead Boy Detectives (2024) subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Disponibil: Episodul 1,2,3,4,5,6,7,8
  • Nume original: Serial Dead Boy Detectives (2024) Episodul 1,2,3,4,5,6,7,8
  • Gen: Filme, Seriale Netflix, Acţiune, Filme SUA, Aventuri, Seriale, Filme 2024, Comedie
  • Actori: Jayden Revrey, George Rextrew, Lucas Gage, Briana Cuoco, Caitlin Reilly, Yuyu Kitamura, Max Jenkins, Ruth Connell, Lindsey Gort, Kirsten Robeck
  • Regie: Glen Winter, Andy Armaganian, Pete Chatmon
  • Traducere: Subtitrat
  • Tara: SUA
10 Voturi
26.04.2024, 09:40
160
0
Edwin Payne și Charles Rowland, fantome cu o istorie lungă, împreună cu clarvăzătorul Crystal, formează un tandem de neegalat, dezvăluind mistere mistice pentru clienții lor neobișnuiți din lumea supranaturalului. Erau de mult obișnuiți cu fluxul calm al muncii lor, care, în ciuda excentricității sale, era previzibil și controlat până când a apărut o vrăjitoare puternică. Acest nou personaj a adus ajustări majore în rutina lor. Vrăjitoarea, deținând cunoștințe străvechi și abilități magice puternice, a devenit sursa de noi probleme și puzzle-uri care au depășit cu mult orice provocări anterioare cu care se confruntaseră. Odată cu apariția ei, lumea lui Edwin, Charles și Crystal a fost plină de noi pericole și întorsături neașteptate. Fiecare zi aducea acum noi provocări: de la blesteme misterioase care trebuiau înlăturate urgent, până la vrăji străvechi care trebuiau dezlegate și neutralizate. Au avut de-a face și cu alte entități supranaturale ale căror interese se intersectau cu planurile puternicei vrăjitoare.

În această nouă realitate, Edwin, Charles și Crystal au fost forțați în fiecare zi să depășească nu doar amenințările externe, ci și dezacordurile din cadrul echipei lor, deoarece circumstanțele dificile i-au forțat să-și reconsidere multe dintre abordările și strategiile obișnuite. În ciuda tuturor dificultăților, abilitățile lor unice și determinarea neclintită i-au ajutat nu numai să supraviețuiască, ci și să învețe din noile provocări, făcându-i și mai puternici și mai înțelepți. Această poveste nu este doar o poveste despre lupta împotriva forțelor magice, ci și o poveste despre importanța cooperării, a încrederii în sine și a capacității de a rezista chiar și celor mai întunecate și periculoase aspecte ale supranaturalului. Urmărește serial Dead Boy Detectives (2024) la calitate bună HD 720p și FullHD 1080p cu noi, complet gratuit în romană. Vizionarea este posibilă pe smartphone-uri: Apple iOS iPhone Samsung, tabletă iPad, pe orice dispozitiv Android, precum și pe Smart TV.

HD Serial Dead Boy Detectives (2024) Episodul 1,2,3,4,5,6,7,8 Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
S01E01S01E02S01E03S01E04


S01E05S01E06S01E07S01E08

Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)