Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Serial În mâinile tale - Deliver Me (2024)
HD

Serial În mâinile tale - Deliver Me (2024) subtitrat si tradus in Romana

4.7
14 Voturi
25.04.2024, 17:26
179
0
După premiera primului său sezon pe Netflix, Deliver Me a generat curiozitate în rândul fanilor cu privire la statutul reînnoirii pentru un al doilea sezon și data anticipată a premierei sezonului 2.

Drama-misterul Deliver Me se concentrează pe doi însoțitori, Billy și Dogge, ale căror vieți suferă o transformare profundă atunci când sunt înrolați de o bandă locală și împing într-un mediu plin de violență. Intriga se bazează pe seria de romane „Deliver Me” de Malin Persson Giolito. Următoarele este tot ce știm în prezent despre Deliver Me Sezonul 2 și despre starea sa de lansare.

Există o dată de lansare pentru sezonul 2 din Deliver Me?
Sezonul 2 din Deliver Me nu are o dată de lansare în acest moment, deoarece finalizarea sa este improbabilă, având în vedere statutul seriei ca miniserie sau serie limitată.

Deliver Me este clasificat ca un serial limitat sau miniserie, ceea ce înseamnă că narațiunea completă a serialului poate fi acoperită într-un număr restrâns de episoade, evitând astfel necesitatea unor sezoane sau episoade suplimentare. În consecință, apariția unui sezon 2 Deliver Me este improbabilă.

Mai mult, Netflix nu a confirmat oficial un al doilea sezon din Deliver Me. Dacă circumstanțele se schimbă și cuvântul despre un al doilea sezon din Deliver Me devine public, vom oferi actualizări.

Primul sezon din Deliver Me prezintă talentul actoricesc al lui Ane Dahl Torp ca Jill, Yasir Hassan ca Billy, Olle Strand ca Dogge și Jhullian Carlsson ca Livvakt. Solomon Njie îl interpretează pe Mehdi, Henrik Norlén îl interpretează pe Teo, Ardalan Esmaili îl interpretează pe Farid, Mahmut Suvacki îl interpretează pe Sudden și Yusra Warsamma o interpretează pe Leila. Anna Zackrisson este regizoarea serialului.

De ce sezonul 2 din Deliver Me nu apare în curând?
Deliver Me Sezonul 2 nu va fi lansat deoarece, așa cum sa indicat anterior, a fost promovat inițial ca o miniserie. Rezumatul oficial al lui Deliver Me este următorul:

„După ce au devenit membri ai unei bande de cartier, Billy și Dogge, doi adolescenți, se trezesc într-o lume violentă care este prea mare pentru ei să o poată gestiona.”

HD Serial În mâinile tale - Deliver Me (2024) Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
S01E01S01E02S01E03S01E05S01E04

Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)