Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
VR Vikrant Rona (2022)
HD

VR Vikrant Rona (2022) subtitrat si tradus in Romana

4.7
0 Voturi
08.09.2022, 12:49
777
0
Vikrant Rona a fost lansat pe 28 iulie 2022 și regizat de Anup Bhandari. Acest film are o durată de 2 ore și 27 de minute și este disponibil în limba kannada. Sudeep, Ravishanker Govda, Ramesh Kukkuvalli, Nirup Bhandari, Madhusudhan Rao, Jacqueline Fernandez, Vasuki Vaibhav, Siddu Muli Mani, Nita Ashok și Chitkala Biradar joacă în acest film. Vikrant Rona are nota de 7,9 din 10 și este un film genial de vizionat în genurile de acțiune, fantezie, suspans și thriller.


Despre ce este filmul dublat Vikrant Rona HD 720 ?
Vikrant Rona este un film viitor care vede un nou erou călătorind într-un loc nou și misterios. Filmul are o atmosferă Indiana Jones. Thrillerul de aventură fantasy are câteva scene interesante care îi vor atrage pe fanii acțiunii.

Povestea filmului urmărește moartea misterioasă a unei femei însărcinate dintr-un sat dintr-o regiune de coastă într-o locație fictivă. Filmul fantastic arată cum protagonistul încearcă să ajungă la fundul morții misterioase a unei femei. Un thriller de aventură fantastică 3D se învârte în jurul unui bărbat, pe măsură ce viața lui se schimbă atunci când devine un super-erou. El trebuie să facă față multor procese dificile și să lupte cu criminali periculoși pentru a lupta pentru dreptate și pace. Filmul are o benzi desenate. Va putea personajul principal să se transforme într-un super-erou și să lupte pentru ceea ce crede? Va trebui să așteptați și să vizionați filmul pentru a afla mai multe.

HD VR Vikrant Rona (2022) Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)