Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
The Minute You Wake up Dead (2022)
HD

The Minute You Wake up Dead (2022) subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Gen: Thriller, Filme 2022, Filme SUA
  • Actori: Cole Hauser, Jaimie Alexander, Morgan Freeman
  • Regie: Michael Mailer
  • Traducere: Subtitrat
  • Tara: SUA
0 Voturi
06.11.2022, 12:13
345
0
Un agent de bursă dintr-un mic oraș din sud se implică într-o înșelătorie de asigurări cu un vecin, care duce la mai multe crime.
Un necunoscut de-a lungul poveștii numește potențiale victime și repetă această vagă amenințare „În momentul în care te trezești mort”.

Protagonistul este un om de afaceri dintr-un oraș mic, care s-a confruntat cu resentimente din partea locuitorilor pentru sfaturi proaste pe acțiuni bazate pe o fuziune între două companii care au ajuns să nu mai treacă. Russ, care îl interpretează pe Cole Hauser, ia sfatul chelneriței Delaine (Jamie Alexander) și îi raportează situația șerifului Thurmond Fowler, interpretat de Morgan Freeman, într-o manieră foarte relaxată și are câteva replici amuzante pe tot parcursul filmului.

Între timp, Russ îl lovește în mod clar pe vecinul lui Delaine, care îl invită la cină cu tatăl ei recent bătut cu cancer. După cină, între ei are loc o intimitate intimă. Delane însăși este cea mai frumoasă femeie din oraș, care, totuși, nu a reușit niciodată să-și părăsească bătaia și să-și transforme înfățișarea într-un destin feminin și uman mai reușit. Cu toate acestea, ea nu și-a pierdut căldura și acum îi oferă lui Russ sprijinul.

În noaptea următoare, are loc o tentativă de asasinat. Probabil că Russ ar fi trebuit să fie o potențială victimă, dar ucigașul a intrat în casa greșită și l-a împușcat pe tatăl lui Delane... Cu toate acestea, în curând se dovedește că această femeie frumoasă și aparent atât de binevoitoare este în comun cu ucigașul și motivul pentru această crimă teribilă este asigurarea dorinței tatălui...

Vicleanul și trădătorul Delane și ucigașul lucius Lucius (Darren Mann) așteaptă bani pentru a-și rambursa o parte din datoriile față de gangsterii locali.

HD The Minute You Wake up Dead (2022) Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)
1