Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Oamenii ăștia (2023)
HD

Oamenii ăștia (2023) subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Nume original: You People
  • Gen: Romantic, Filme SUA, Filme 2023, Comedie
  • Actori: Andrea Savage, Jonah Hill, Julia Louis-Dreyfus, Eddie Murphy
  • Regie: Kenya Barris
  • Traducere: Subtitrat
  • Tara: SUA
2 Voturi
27.01.2023, 21:35
802
0
What People este o melodramă de comedie americană de la creatorul sitcomului Black Comedy, Kenya Burris.

În centrul intrigii se află îndrăgostiți care decid să se prezinte familiilor lor. Pe fundalul întâlnirii cu viitoare rude, cuplul explorează dragostea modernă, cultura familiei și diferențele intergeneraționale.

Fapte interesante
Regizorul a fost creatorul sitcomului de comedie „Black Comedy” Kenya Burris. Serialul spune povestea unei familii afro-americane care încearcă să rezolve probleme personale și socio-politice. Serialul a fost nominalizat de două ori la un premiu Primetime Emmy pentru cel mai bun serial de comedie și a câștigat, de asemenea, un premiu MTV pentru cea mai bună poveste americană.

Filmul a fost lungmetrajul de debut al regizorului. Înainte de asta, a regizat serialul de comedie #BlackAF, care a fost lansat și pe serviciul de streaming Netflix. Burris a mai lucrat în filmele Witches, Coming to America 2 și în serialul America's Next Top Model.

Scenariul a fost scris de regizor în colaborare cu celebrul actor de la Hollywood Jonah Hill, care a primit recunoaștere internațională pentru munca sa în filmele The Wolf of Wall Street, The Man Who Changed Everything, Guys with Guns și altele. de pe Wall Street”. actorul a fost distins cu „MTV Channel Award” în nominalizarea „Cel mai bun rol de comedie” și a fost nominalizat la Oscar la categoria „Cel mai bun actor în rol secundar”. Lucrarea anterioară a actorului a fost drama satirică a lui Adam McKay Don’t Look Up, care a avut premiera pe serviciul video Netflix în decembrie 2021. Comedia spune povestea a doi astronomi care descoperă că o cometă zboară pe Pământ, ceea ce va distruge toată viața. Rolurile principale din film au fost interpretate de Leonardo DiCaprio și Jennifer Lawrence, iar Jonah Hill a apărut în imaginea fiului președintelui Statelor Unite.

HD You People Subtitrat in Limba Romana

Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)
1