Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Babylon (2023)
HD

Babylon (2023) subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Gen: Dramă, Filme SUA, HD, Filme 2023
  • Actori: Brad Pitt, Margot Robbie, Li Jun Li
  • Regie: Damien Chazelle
  • Traducere: Subtitrat
  • Tara: SUA
4 Voturi
31.01.2023, 23:49
2518
1
O poveste despre ambiție nestăpânită și exces vicios, care i-a cuprins pe locuitorii boemi din Los Angeles, în timp ce aceștia au experimentat suișurile și coborâșurile decadenței Hollywood-ului din anii 1920.
Babylon este cel de-al patrulea film al lui Damien Chazelle, cu Brad Pitt și Margot Robbie în rolurile principale.

HD Babylon (2023) Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (1)
FilmeNoi
FilmeNoi Admin 05.02.2023, 14:26
Filmul Babylon a reunit o întreagă galaxie de actori celebri de la Hollywood, printre care se numără și unii foarte celebri - de exemplu, Margot Robbie -, precum și alții mai puțin populari, dar promițători, precum Katherine Waterston. Unul dintre rolurile principale va fi jucat de actorul, regizorul, producătorul într-o singură persoană preferat al publicului, Brad Pitt. Pentru el și Robbie Babylon a devenit al 2-lea proiect comun.
Alături de personajele principale, publicul este cufundat în atmosfera petrecerilor nebune și a producțiilor cinematografice maiestuoase ale acelei epoci, precum și introducerea unor personaje noi, printre care se pot vedea figuri istorice reale. Vedetele de film mute încearcă să găsească un loc în noua lume în care filmele talkie câștigă popularitate. Cariera de succes a idolilor tăi preferați se apropie inexorabil de sfârșit.
Babylon este plasat în Hollywood-ul anilor 1920. Accentul este pus pe trei personaje care reprezintă vederi complet diferite asupra industriei filmului. Manny este un idealist care visează să facă parte din ceva semnificativ și din perspectiva căruia povestea este în mare parte spusă. Jack Conrad este un star de cinema care, datorită experienței sale extinse, a învățat deja toate cele mai bune și cele mai rele părți ale industriei și a decis că vrea doar să lucreze la ceea ce i-ar putea fi de bun augur. Nelly este o tânără actriță promițătoare care știe exact cum să urce pe scara carierei.
0