Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Shotgun Wedding (2023)
HD

Shotgun Wedding (2023) subtitrat si tradus in Romana

4.7
6 Voturi
27.01.2023, 20:28
5308
0
Darcy (Jennifer Lopez) și Tom (George Duhamel) se iubesc și sunt pe cale să se căsătorească. Pregătirea pentru nuntă, rudele înmulțumite și stresul pe fondul general strică cea mai bună zi pentru îndrăgostiți, transformând-o într-un adevărat coșmar. Situația deja dificilă este agravată de apariția neașteptată a criminalilor care iau ostatici toți oaspeții și tinerii căsătoriți. Pentru a-și salva pe cei dragi, personajele principale trebuie să uite de toate diferențele și să acționeze împreună.

Fapte interesante
Comedia romantică a fost regizată de Jason Moore, care și-a început cariera ca dramaturg. A regizat muzicalul Avenue Q, pentru care a fost nominalizat la premiul Tony Theatre Award pentru cel mai bun regizor, iar mai târziu a regizat producții Steel Magnolias și Shrek. În anii 2000, a regizat serialele de televiziune Dawson's Creek, Widower's Love și One Tree Hill.

Regizorul și-a făcut debutul în lungmetraj în 2012 cu filmul muzical Pitch Perfect, cu Anna Kendrick, Rebel Wilson și Adam Devine. În 2015, regizorul a regizat filmul de comedie Sisters, care spune povestea a două surori care decid să organizeze o petrecere grandioasă înainte de vânzarea casei părinților lor. Poza a avut un mare succes la box office și, cu un buget de 33 de milioane de dolari, a câștigat peste 105 de milioane de dolari.

HD Shotgun Wedding (2023) Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)