Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Glasul inimii (2024) Sezonul 11
HD

Glasul inimii (2024) Sezonul 11 subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Nume original: When Calls the Heart Sezonul 11
  • Gen: Dramă, Romantic, Filme SUA, Seriale, Filme 2024
  • Actori: Erin Krakow, Martin Cummins, Pascale Hutton, Jack Wagner, Cavan Smith, Loretta Walsh, Gracyn Shinay, Joanna Newmark, Andrea Brooks, Ben Rosenbaum și alții
  • Regie: Neill Fearnley, Peter DeLuise, Mike Rohl, Martin Wood
  • Traducere: Subtitrat
0 Voturi
16.04.2024, 16:08
223
0
Născută într-o familie bogată și respectată, Elizabeth Thatcher nu și-a dorit deloc să profite de averea părinților ei, obișnuindu-se să obțină orice succes în viața ei prin propriile eforturi. După ce a primit o bursă pentru a studia la una dintre cele mai bune universități din America, ea a așteptat cu nerăbdare o viitoare carieră ca profesor de școală într-una dintre instituțiile de învățământ din New York strălucitor și atrăgător, fără a aștepta să se confrunte cu realitatea dură de a primi un poziție într-unul dintre orașele miniere slăbite situate aproape de granița cu Canada. Încercând să găsească avantajele funcției sale, însăși proaspăt învățătoare a reușit să găsească o limbă cu localnicii, visând să reconstruiască școala, care trecea prin perioade grele ale existenței sale. După ce a îmbunătățit semnificativ situația, datorită interacțiunii cu părinții elevilor ei și, de asemenea, a obținut sprijinul deplin al copiilor, cândva narcisistă și strictă Elsa a reușit să-și schimbe viața în bine și ea însăși cu greu a continuat să se gândească la evadând în marele oraș. Construind o familie puternică și fericită alături de iubitul ei, devenind o profesoară obișnuită de provincie, Thatcher însăși trebuie să experimenteze multe aventuri semnificative care îi schimbă viața în bine.

HD When Calls the Heart Sezonul 11 Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
S11E01S11E02

Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)