Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Cea mai norocoasă fată (2022)
HD

Cea mai norocoasă fată (2022) subtitrat si tradus in Romana

4.7
2 Voturi
08.10.2022, 12:20
891
0
După ani de așteptare, toți fanii bestsellerului Jessica Knoll vor avea o surpriză plăcută. În 2022, mult așteptata adaptare cinematografică a cărții ei publicată în urmă cu șapte ani va fi lansată pe Netflix. Mila Kunis, nominalizată la Globul de Aur, va juca în Happy Girls Don't Die. Personajul principal Ani Fanelli este o femeie inteligentă, stilată și de succes din New York.

La prima vedere, ea are tot ce poate visa un american progresist modern: jobul ei preferat într-o revistă, prosperitate și o nuntă care se apropie cu persoana iubită. Cu toate acestea, o întâlnire cu un realizator de documentar specializat în investigarea crimelor reale îi schimbă complet viața fericită ideală.

Este nevoită să se întoarcă la secretele trecutului ei, și anume cazul abuzurilor sexuale petrecute în adolescență, când Ani, de fată, a studiat la o școală privată de prestigiu. Eroina trebuie să se gândească cu atenție la decizia pe care trebuie să o ia, deoarece adevărul pe care este pe cale să-l descopere îi poate distruge întreaga lume.

HD Luckiest Girl Alive (2022) Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)