Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Casa Dragonului (2022) House of the Dragon Episod 5, 6
HD

Casa Dragonului (2022) House of the Dragon Episod 5, 6 subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Disponibil: Episod 1,2,3,4,5,6
  • Nume original: House of the Dragon (2022)
  • Gen: Filme 2022, Acţiune, Filme SUA, Aventuri, Seriale
  • Regie: Ryan J. Condal, George R.R. Martin
  • Traducere: Paddy Considine, Olivia Cooke, Emma D’Arcy, Eve Best, Rhys Ifans, Fabien Frankel
  • Tara: SUA
2 Voturi
25.09.2022, 12:48
884
0
Tronul de Fier este obiectul vânătorii pentru mai multe dinastii nobile din Westeros. Odată a fost uzurpat de Robert Baratheon, căsătorit cu Cersei Lannister. Setea de putere l-a distrus nu numai pe conducător, ci și pe copiii lui, rănind conducătorii din Nord, familia Stark. Daenerys Targaryen, care a supraviețuit distrugerii întregii ei familii, a reușit să traverseze marea și să distrugă Cersei. Ea i-a supus pe Dragoni pentru prima dată în ultimii ani, a ridicat o armată de nomazi și a câștigat susținători loiali. Purtătoare de sânge străvechi, eroina a cucerit continentul, neștiind ce soartă o aștepta.

Toate aceste evenimente au avut loc la 200 de ani de la sosirea familiei Targaryen în Westeros. Eroii provin din antica Valyria, o civilizație care nu are egal. Dar Valchiria a murit, ceea ce i-a forțat pe Targaryen să plece în căutarea unor tărâmuri noi. Așa că au ajuns în Westeros, unde au devenit o puternică familie conducătoare. Povestea povestește despre domnia lui Viserys Targaryen, un rege decent care a preluat tronul după Jaehaerys, bunicul său. Moștenitoarea lui Viserys ar trebui să fie Rainira, fiica lui. Prințesa este curajoasă și riscantă. Ea călărește dragonul Sirax. O altă dinastie de mare influență este Velaryonii. Șeful Casei, Korlys Velarion, și-a câștigat porecla de „Șarpe de mare” din numeroasele sale călătorii pe mare. Rivalitatea dintre Targaryen și Velaryon se aprinde.

HD House of the Dragon (2022) Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Episod 1Episod 2Episod 3Episod 4


Episod 5


Episod 6

Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)