Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Operațiunea Fortune: Urzeala războiului (2023)
HD

Operațiunea Fortune: Urzeala războiului (2023) subtitrat si tradus in Romana

4.7
4 Voturi
05.01.2023, 00:14
3544
0
Orson Fortune este un adevărat super spion și ofițer de informații de elită care se poate ocupa de cele mai dificile sarcini. Și acum trebuie să salveze lumea de o nouă amenințare. Și deși Orson este obișnuit să lucreze mereu singur și până de curând a făcut o treabă excelentă cu munca lui singur, de data aceasta încă are nevoie de ajutor. Orson este însărcinat să zădărnicească o înțelegere pentru a vinde o nouă armă periculoasă, capabilă să distrugă tot ce este în jurul său, pe care miliardarul Greg Simmonds vrea să o dezvolte.

Dându-și seama că viața întregii omeniri este în joc, protagonistul acceptă să coopereze cu cei mai buni agenți CIA. Dar acest lucru încă nu este suficient pentru a ajunge la un traficant de arme influent. Simmonds este obișnuit să se miște în cele mai înalte cercuri, ceea ce înseamnă că echipa Fortune trebuie să intre în înalta societate. După ce au aflat că Simmonds are un punct slab pentru starul de la Hollywood Danny Francesco, agenții îl convin să-i ajute să se alăture partidului de elită. Dându-și seama că nu va funcționa, actorul este de acord și operațiunea începe. Sub îndrumarea unui star de la Hollywood, Fortune și echipa sa vor trebui să-și schimbe rolurile și să devină ai lor într-o petrecere de vedete, salvând lumea de un nou pericol pe parcurs. Urmărește filmul Operațiunea Fortune: Urzeala războiului 2023 online la calitate bună HD 720p și FullHD 1080p cu noi, absolut gratuit

HD Operațiunea Fortune: Urzeala războiului (2023) Subtitrat in Limba Romana

Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)
1