Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Magic Mike's Last Dance (2023)
HD

Magic Mike's Last Dance (2023) subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Nume original: Magic Mike: Ultimul dans
  • Gen: Dramă, Filme SUA, HD, Filme 2023, Comedie
  • Actori: Channing Tatum, Salma Hayek, Gavin Spokes, Caitlin Gerard, Christopher Bencomo
  • Regie: Steven Soderbergh
  • Traducere: Subtitrat
  • Tara: SUA
5 Voturi
05.03.2023, 14:05
4997
0
Imaginea vorbește despre arta dificilă a striptease-ului masculin și că chiar și într-o zonă atât de piquantă a industriei divertismentului există un loc pentru prietenia adevărată, onoare și profesionalism ridicat. Caseta se bazează pe experiența de viață a lui Channing Tatum, care a jucat rolul principal și a acționat ca producător al proiectului. Actorul, fiind un băiat de 19 ani, a lucrat ca stripteaz timp de aproximativ un an.

Protagonistul filmului „Magic Mike”, care a fost lansat în 2012 și a devenit un hit în box office-ul mondial, este un dansator profesionist Mike Len care își câștigă existența într-unul dintre cluburile de striptease din Florida. Unitatea este deținută de Dallas, o fostă stripteuză celebră, și este foarte populară în rândul sexului frumos. Până la urmă, aici s-au adunat cei mai sexy băieți din stat, care, de altfel, dansează uimitor.

Băieții se înțeleg bine între ei, demonstrând un adevărat spirit de echipă, se sprijină reciproc, îi învață pe începători trucurile strip-dancelor. nou-veniti. Așadar, Mike devine mentorul unui tânăr pe nume Adam, poreclit The Kid, căruia nu numai că îi predă tehnici de dans spectaculoase, dar îi împărtășește și experiența de viață.

În cea de-a doua parte a francizei numită „Magic Mike XXL”, eroul, care a părăsit scena stripurilor în apogeul popularității sale în urmă cu trei ani, decide să zdruncine vremurile de altădată. Mike merge la compania prietenilor săi - foști colegi din magazinul de striptease - la convenția de striptease. Băieții vor demonstra publicului cel mai înalt nivel de abilități de dans și reușesc cu brio. Dar înainte de a intra în emisiune, au un drum lung de parcurs, timp în care băieții se întâlnesc cu vechi prieteni și își fac noi cunoștințe.

Intriga celui de-al treilea film este ținută secretă deocamdată, dar, ca și versiunile anterioare, este promițătoare, potrivit președintelui Warner Bros. Pictures Group Toby Emmerich, pentru a oferi spectatorului „o combinație minunată de dans, dramă, romantism și umor”.

HD Magic Mike: Ultimul dans Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)