Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
The Wizard Hunter: The Hunt for Evangelion Crowley (2021)
Trailer

The Wizard Hunter: The Hunt for Evangelion Crowley (2021) subtitrat si tradus in Romana

4.7
0 Voturi
23.04.2023, 13:47
1731
1
Samuel Stone este un detectiv angajat de un colecționar de artă bine cunoscut pentru a găsi capodopere pierdute de orice epocă, în întreaga lume. La sfârșitul ultimei sale misiuni, o misterioasă contesă îl angajează pentru o misiune: să găsească o carte pierdută și legendară „The Evangelion Crowley”.

HD The Wizard Hunter: The Hunt for Evangelion Crowley (2021) Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (1)
FilmeNoi
FilmeNoi Admin 23.04.2023, 13:47
Un fapt semnificativ în fiecare film este intriga sa și, cu cât ne cufundăm mai mult în el, cu atât începem să înțelegem mai mult sensul său. Astăzi așteptăm o noutate, care poate deveni una dintre preferatele tale, pentru că acest film a amestecat totul în sine și s-a dovedit a fi foarte neobișnuit. Mulți dintre noi am auzit o grămadă de povești despre vânătorii răului, altfel spus, cinematograful lumii întregi este plin de astfel de filme. Dar asta nu înseamnă că acest subiect a fost epuizat și nu pot exista idei noi aici. Filmul Wizard Hunter: Crowley's Quest for Evangelion își va cufunda privitorul într-o lume nebună plină de găuri spațiale, precum și personaje capabile să dezvăluie esența răului din universul nostru.
0