Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Femeia rege (2022)
HD

Femeia rege (2022) subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Nume original: The Woman King
  • Gen: Dramă, Istoric, Filme 2022, Acţiune, Filme SUA, HD
  • Actori: Lashana Lynch, Viola Davis, Hero Fiennes Tiffin, Sheila Atim, John Boyega
  • Regie: Gina Prince-Bythewood
  • Traducere: Subtitrat
  • Tara: SUA, Canada
5 Voturi
25.09.2022, 13:05
3202
0
Sfârșitul secolului al XIX-lea, puternicul regat african din Dahomey. Comerțul cu sclavi înflorește activ pe continent. Femeile din Dahomey, care nu vor să se supună străinilor și să devină sclave, se unesc în armata Agoji pentru a da o respingere puternică tuturor celor care le încalcă libertatea. O femeie războinică curajoasă și hotărâtă, generalul Naniska, devine șeful armatei feminine. Sub conducerea ei, o armată de amazone curajoase reușește să elibereze femeile dahomeene capturate. Naniska începe să-i antreneze pe cei eliberați, astfel încât să se poată alătura armata femeilor. Printre recruți se numără Navi, o fată curajoasă care a refuzat să se supună voinței tatălui ei și să se căsătorească împotriva voinței ei. Între Naniska și Navi, o legătură invizibilă ia naștere încă din primele zile.

După un timp, Naniska își dă seama că Navi este propria ei fiică, pe care a născut-o cu mulți ani în urmă dintr-un violator și a fost nevoită să o dea. Dar nici Naniska, nici fiica ei nu au timp nici măcar să se bucure de această veste. Din nou oamenii lor sunt planificați să fie atacați. Cu toate acestea, Navi află din timp despre atac. Armata lui Agoji este pusă instantaneu în alertă, iar femeile reușesc să respingă atacul inamicilor, iar Naniska însăși confirmă încă o dată că este demnă de gradul ei de general. Urmărește filmul The King Woman online 2022 la calitate bună HD 720p și FullHD 1080p cu noi, complet gratuit. Vizionarea este posibilă pe smartphone-uri: Apple iOS iPhone Samsung, tabletă iPad, pe orice dispozitiv care rulează Android, precum și pe televizoare inteligente.

HD The Woman King Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)