Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Tinerețe (2015)
HD

Tinerețe (2015) subtitrat si tradus in Romana

4.7
11 Voturi
23.05.2023, 11:35
5735
0
Fred Bellinger este un compozitor foarte popular în întreaga lume. Tot timpul a reușit să creeze mai multe capodopere muzicale, în plus, a fost și dirijor. Acum este pensionar. Timp de douăzeci de ani, călătorește într-o stațiune pitorească elvețiană, unde se odihnește și își îmbunătățește sănătatea. De data aceasta decide să-l ia cu el pe cel mai bun prieten al său, Mick, cu care se stabilește într-un hotel de lux.

Bărbatul este și o persoană celebră, este regizor și este prieten cu Fred de peste șaizeci de ani. În acest moment lucrează la un alt scenariu pentru capodopera sa. Fiica lui Fred a mers cu ei. Ea a divorțat de soțul ei, deoarece acesta a schimbat-o cu o fată tânără și nu a putut să se împace cu un astfel de eveniment. Când au ajuns la hotel, parcă se aflau într-o altă lume, propria lor lume, și sunt mulțumiți de faptul că sunt înconjurați de oameni minunați. Fred și Mick își petrec tot timpul vorbind și discutând o varietate de subiecte. Își amintesc toate greșelile din trecut și se gândesc de ce au făcut-o așa. Și Lina în acest moment întâlnește un bărbat minunat, treptat începe să uite de fosta ei soție.

HD Youth Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)