Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Suburbicon (2017)
HD

Suburbicon (2017) subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Nume original: Bun venit in Suburbie 2017
  • Gen: Dramă, Mister, Filme 2017, Filme SUA, Crimă
  • Actori: Julianne Moore, Matt Damon, Oscar Isaac
  • Regie: George Clooney
  • Traducere: Subtitrat
  • Tara: SUA
0 Voturi
07.05.2023, 23:28
418
0
Filmul criminal intrigant „Suburbicon” vorbește despre potențialul unei persoane, poate invizibil și nu este clar pentru proprietarul însuși. În complotul anilor cincizeci, un orășel cu un nume de neînțeles Suburbicon, au loc diverse infracțiuni de natură criminală. Aceste incidente sunt cele care șochează populația pașnică a acestui oraș. Pe fondul acestor evenimente, toate calitățile bune și rele ale unei persoane se împletesc într-o mizerie sângeroasă și, din acest motiv, se eliberează emoții de neînțeles.
Personajele principale sunt o familie complet decentă care trăiește în sine. lume, bucurându-se de rutina obișnuită și de certitudinea diverselor lucruri.

Această familie nu este rea, poți chiar să arăți relația ideală între ei, care servesc drept exemplu de invidie și imitație pentru multe familii care locuiesc lângă ei. Dar într-o zi obișnuită, vine nenorocirea și străinii iau buzna în lumea lor confortabilă și calmă, care surprind pe toți cu comportamentul lor. Familia se dovedește a fi la vedere, iar acum toată lumea încearcă să supraviețuiască folosind un șantaj teribil și dorința de a se răzbuna pe cei dragi într-un acces de furie și agresivitate teribilă. Fiecare din familie face lucruri ciudate, fac lucruri groaznice pentru a-și proteja interesele carnale și viața în general. Ce vor duce astfel de acțiuni la o familie nu atât de ideală, de fapt?

HD Bun venit in Suburbie 2017 Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)
avatar