Shazam! Furia zeilor (2023)
HD

Shazam! Furia zeilor (2023) subtitrat si tradus in Romana

4.7
4 Voturi
10.04.2023, 00:06
7728
0
Folosește Codul Promoțional FilmeNoi și primești un bonus de 200 de euro!
Povestea primei părți a proiectului spune despre viața unui adolescent Billy Batson. La vârsta de 14 ani, tânărul a descoperit capacitatea de a se transforma într-un războinic puternic, înzestrat cu putere divină. Billy și-a primit darul de la un vrăjitor antic. Eroul va trebui să aplice înțelepciunea, puterea și dexteritatea primite în lupta împotriva răului.

Billy trebuie doar să spună expresia prețuită „Shazam”, deoarece se transformă într-un super-erou adult. După apariția unui dar neobișnuit, viața unui tânăr a devenit plină de pericole și aventuri.

Trailerul pentru continuarea filmului fantastic a devenit recent disponibil pentru vizionare. După vizionare, putem concluziona că poza va fi filmată în stilul unui film distractiv de acțiune cu supereroi. Data de lansare a imaginii Shazam 2 a fost programată pentru vara anului 2023. A fost regizat de David F. Sandberg.

Potrivit criticilor, Shazam nu este cel mai atractiv personaj. În ciuda acestui fapt, filmul a primit încasări de box office destul de impresionante. Numeroase recenzii pozitive din partea fanilor indică faptul că publicul este interesat de personaj.

Filmul solo a avut un buget destul de modest. Acest lucru confirmă în continuare că Warner Bros. am vrut să fac o continuare cât mai posibil.

Când va apărea exact Shazam 2?
În prima parte, Dr. Sivana a acționat ca principalul adversar al lui Shazam. Scena finală post-credite sugerează, de asemenea, că în continuare, familia Shazam va fi din nou confruntă cu insidiosul Dr. Sivana, împreună cu partenerul său, Mister Mind. Probabil că publicul va cunoaște Societatea Monștrilor Evil. Între timp, telespectatorii nu pot decât să aștepte cu nerăbdare lansarea Shazam 2: Wrath of the Gods.

HD Shazam! Fury of the Gods Subtitrat in Limba Romana

Stream 1
Comments (0)