Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
The Divine Move (2014)
HD

The Divine Move (2014) subtitrat si tradus in Romana

4.7
4 Voturi
20.03.2022, 22:52
649
0
Tae Seok este un jucător profesionist de Go. Jocul este captivant și interesant, dar necesită o atenție deosebită, trebuie să te gândești cu câțiva pași înainte și abia atunci poți câștiga ceva. Tipul joacă adesea pentru bani, acest joc este conceput pentru a câștiga bani pe el. Într-o zi, se întâmplă ireparabilul - Juice își pierde toate economiile. Nu înțelege cum s-a întâmplat asta și unde a făcut o greșeală, dar nu are timp pentru asta acum. Eroul este pus serios la cale de bandiții locali și ajunge în închisoare.
Jucătorul este acuzat că și-a ucis fratele. Juice nu a făcut nimic, îi este greu să accepte moartea unei persoane dragi și nici nu poate ajunge să-și ia rămas bun de la el, pentru că este după gratii. În timpul anchetei, toate probele erau împotriva eroului, așa că acesta a fost considerat vinovat și închis timp de șapte ani. În toți acești ani, a stat și s-a gândit cum se va răzbuna, mai întâi pentru moartea fratelui său, apoi pentru că a pierdut atât de mulți ani, stând în patru pereți nerezonabil. Vine ziua, Juice este eliberat și începe să caute criminali adevărați, mai târziu va găsi oameni asemănători care îl pot ajuta să-și realizeze planul. Este posibil ca interlocuții să fie pedepsiți jucând Go.

HD Sin-ui hansu Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)
avatar