Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Ronin: 47 pentru răzbunare (2013)
HD

Ronin: 47 pentru răzbunare (2013) subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Nume original: 47 Ronin 2013
  • Gen: Fantastic, Acţiune, Filme SUA, Aventuri
  • Actori: Hiroyuki Sanada, Keanu Reeves, Rinko Kikuchi
  • Regie: Carl Rinsch
  • Traducere: Subtitrat
  • Tara: SUA
0 Voturi
14.08.2022, 16:57
642
0
Filmat și lansat sub conducerea unui regizor pe nume Carl Rinsch, 47 Ronin poate fi vizionat online gratuit și la calitate înaltă, în special în HD 720 și 1080p. Acestea sunt cele mai populare formate de vizualizare de către telespectatori pe Internet, ele vă vor permite să vă bucurați de o imagine frumoasă pe marele ecran.

Kai era un băiețel când Asano l-a găsit în pădure. Stăpânul decide să lase copilul la curte și să-l lase să învețe arta războinicului. Dar alți adolescenți sunt nemulțumiți de noul venit în compania lor. Nu a avut dreptul de a fi samurai de la naștere. Prin urmare, el a fost adesea batjocorit și batjocorit. Singurul prieten este fata Miko, care este fiica prințului. Pe măsură ce prietenii au îmbătrânit, sentimente sincere au izbucnit între ei. Dar iubiții înțeleg că nu au voie să fie împreună și ascund relația. Între timp, Japonia plină de conflicte ratează adevărata amenințare. O armată de demoni s-a adunat sub granița țării, gata să înrobească oamenii.

HD 47 Ronin 2013 Subtitrat in Limba Romana

Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)
1