Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Samaritan (2022)
HD

Samaritan (2022) subtitrat si tradus in Romana

4.7
3 Voturi
03.02.2023, 00:24
1039
0
În urmă cu 20 de ani, o bătălie epică a avut loc într-o metropolă americană între un super-erou pe nume Samaritan și un puternic super-rău. În urma bătăliei, ambii au fost declarați morți, iar orașul a fost în curând copleșit de un val de crime. Autoritățile nu au reușit să suprime creșterea criminalității, iar grupurile de gangsteri au început să cucerească străzile orașului.

Sam Cleary este un băiat tânăr care suferă de hărțuire constantă din partea bătăușilor școlii. Într-o zi este bătut din nou pe stradă, dar bătrânul singuratic Joe Smith îi împrăștie ușor pe atacatori. Sammy încearcă să-l facă să vorbească și în curând își dă seama că noua cunoștință este un samaritean în vârstă care a abandonat calea eroului. Trăiește ca un groapă obișnuit și rareori își amintește despre trecutul său eroic până când un nou răufăcător face ravagii în oraș.

HD Samaritan (2022) Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)
avatar