Noise 2022
HD

Noise 2022 subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Gen: Dramă, Filme 2022, Filme japoneze
  • Actori: Adam Driver, Greta Gerwig, Raffey Cassidy, Don Cheadle, Jodie Turner-Smith, Lars Eidinger, Logan Fry, Andre Benjamin
  • Regie: Noah Baumbuck
  • Traducere: Subtitrat
  • Tara: Japonia
2 Voturi
17.01.2023, 23:51
382
0
Folosește Codul Promoțional FilmeNoi și primești un bonus de 200 de euro!
Nativ american Jack Gladney locuiește într-un orășel din țara sa, predă la universitate ca profesor. Un bărbat matur a devenit celebru în publicul unei instituții de învățământ ca un cunoscător al personalității lui Adolf Hitler, din studiul căruia a fost inspirat de mulți ani. Pe lângă muncă, eroul are pe umerii săi o familie numeroasă, formată din soția sa Babette și patru copii de diferite caractere și vârste. Jack este sfâșiat între activitățile universitare și preocupările familiei, încercând mereu să găsească echilibrul potrivit. Soția îi lipsește în mod clar atenția soțului ei, motiv pentru care a adus un bărbat în lateral, provocându-i lui Gladney suferință. Și omul este obsedat de frica de moarte, se întreabă în mod regulat despre cauzele și venirea ei.
Odată, nu departe de orașul în care locuiește personajul principal, a avut loc un accident de cale ferată, în urma căruia substanțe care sunt mortale pentru viața umană se scurg în atmosferă. Vestea asta îl umple pe profesorul Jack Gladney de atât de groază și de panică încât el și familia lui urcă în mașină pentru a părăsi rapid locul catastrofal. Din păcate, au existat o mulțime de astfel de fugari, așa că nu va fi posibil să scape în siguranță din dezastru în curând. Pentru a lupta cu o posibilă moarte iminentă, personajul își aruncă tot curajul, agilitatea, ingeniozitatea, ceea ce înseamnă că vor fi multe evenimente imprevizibile și încercări serioase.

HD Noise 2022 Subtitrat in Limba Romana

Stream 1
Comments (0)