Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
M3GAN (2022)
HD RO subtitrat

M3GAN (2022) subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Gen: Horror, SF, Thriller, Filme 2022, Filme SUA, HD
  • Actori: Allison Williams, Violet McGraw, Jenna Davis, Brian Jordan Alvarez, Arlo Green
  • Regie: Gerard Johnstone
  • Traducere: Subtitrat
  • Tara: SUA
9 Voturi
13.02.2024, 02:42
6787
0
Filmul Online Megan 2023 HD in Romana - Gemma nu înțelege cum să se descurce cu mica ei nepoată acum. Fata a intrat în grija ei după moartea părinților ei într-un accident. Copilul a supraviețuit în mod miraculos, dar de îndată ce închide ochii, vede imagini monstruoase cu foc, ciocniri, aude țipete. Uneori fata plânge, pentru că nu este obișnuită să fie singură, iar Gemma este un inginer de top în robotică și nu își poate părăsi locul de muncă. Într-o zi o invită pe Cady să lucreze cu ea. O fată stă într-o cameră mare, luminoasă, plină de jucării. Mătușa spune că aceasta este Maggie, care acum îi va fi prietena.
În realitate, ea este o dezvoltare tehnologică unică a MEGAN. Păpușa android este înzestrată cu inteligență, bune maniere, seamănă complet cu o persoană, ceea ce înseamnă că poate înlocui copiii unui prieten plecat la serviciu al unui părinte, al unei alte rude. Spre surprinderea tuturor, Cady râde, ceva ce nu a mai făcut de când au murit părinții ei. Fata va testa dezvoltarea și abia atunci conducerea se va ocupa să-și pună producția în flux. Acasă, Maggie se obișnuiește repede, dar cuvintele de care are nevoie pentru a proteja gazda sunt luate la propriu. Toate acestea duc la consecințe ireparabile, pentru că păpușa fermecătoare devine un ucigaș care dansează.

HD M3GAN (2022) Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)