Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Mort sau viu (2006)
HD

Mort sau viu (2006) subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Nume original: DOA: Dead or Alive (2006)
  • Gen: Acţiune, Filme SUA, Aventuri
  • Actori: Jaime Pressly, Devon Aoki, Holly Valance, Sarah Carter, Natasha Malthe, Kane Kosugi, Matthew Marsden, Eric Roberts, Steve Howey, Brian J. White
  • Regie: Corey Yuen
  • Traducere: Subtitrat
  • Tara: SUA
0 Voturi
17.01.2024, 16:08
124
0
Tina, Christy, Kasumi și Helena sunt excelente la artele marțiale asiatice. Ceea ce este deosebit de impresionant la colegii lor de sex masculin nu este nici măcar sexualitatea vibrantă a fiecăreia dintre fete, ci puterea care pătrunde pe fiecare dintre ele. Într-o bună zi, rivalii primesc o invitație pentru a participa la o competiție secretă de arte marțiale numită „Dead or Alive” pe o insulă exotică din Asia. Premiul este de 10 milioane de dolari. Dar pentru mulți luptători, banii nu sunt în niciun caz singurul motiv pentru a participa la acest cel mai tare turneu: este o chestiune de prestigiu, onoare și căutarea răspunsurilor la întrebări.
Noul turneu internațional de arte marțiale se numește „Dead or Alive” și se va desfășura pe una dintre insulele nelocuite. Aici zboară personajul principal și el face în mod deliberat totul pentru a câștiga. Aici sunt adunați cei mai buni războinici din întreaga lume. Fiecare dintre ei crede în sine și speră să câștige.
Războinicii sunt încrezători că cu siguranță vor putea ajunge în finală, unde cei mai puternici vor învinge, iar apoi, după ce au sărbătorit triumfător victoria, toată lumea va părăsi aceste paradis. Cu toate acestea, proștii nu știu încă că proprietarul acestei insule are propriile planuri pentru ei și nimeni nu va părăsi acest loc fără permisiunea lui și nu o să-i dea.

HD DOA: Dead or Alive (2006) Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)
avatar