Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Cartea neagra / Lista neagră (2006)
HD

Cartea neagra / Lista neagră (2006) subtitrat si tradus in Romana

4.7
3 Voturi
02.01.2023, 11:55
1137
0
Urmărește online filmul Black Book. Realizatorii de film olandezi au lansat o dramă thriller militară în 2006, care a atras mulți spectatori. Regizorul și, de asemenea, unul dintre autorii scenariului a fost legendarul Paul Verhoeven. Acest tablou a fost apreciat nu doar de public, ci și de criticii de film, la Festivalul de Film de la Veneția primind Leul de Aur drept cel mai bun film străin al acelui an.
Câteva cuvinte despre intriga acestui film extraordinar. Evenimentele descrise în imagine ne poartă în timpul celui de-al Doilea Război Mondial. Rachel Stein nu a avut norocul să trăiască în Germania în timpul fascismului și, deși s-a născut acolo, are rădăcini evreiești. Pentru a scăpa de persecuția nazistă, Rachel fuge în Olanda, unde se alătură luptătorilor pentru libertate din mișcarea de rezistență. Din toată familia ei, doar ea a avut norocul să supraviețuiască și toate acestea din cauza unui trădător. Acum arde de sete de răzbunare și toată puterea ei este îndreptată spre găsirea acestui ticălos.
Cu siguranta, ai ales deja o poza de urmarit, asa ca iti propunem sa urmaresti online filmul Black Book la o calitate buna HD, plus ca este absolut gratuit si fara o inregistrare atat de enervanta.

HD Black Book Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)