Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Scooby Doo - Misterul începe (2009) dublat
HD

Scooby Doo - Misterul începe (2009) dublat subtitrat si tradus in Romana

4.7
1 Vot.
04.12.2022, 19:43
272
0
Desenul animat de renume mondial despre Scooby-Doo, iubit atât de copii, cât și de adulți, în această serie prezintă personajele principale întruchipate în realitate. În această parte, personajele principale vor trebui să intre într-o investigație a absurdului petrecut, care a denigrat bunul nume al angajaților companiei „Secret”. Începutul anchetei a dat speranță la un rezultat rapid.

Dar, idila procesului a fost ruptă de fantomele care i-au încadrat pe eroi, trăgându-i în tulburări cu un rezultat prost. Mai târziu, prietenii s-au dovedit a fi vinovați de ceea ce s-a întâmplat. Acest lucru a dus la faptul că personajele principale sunt expulzate din școală, explicând acest lucru prin faptul că statutul școlii nu tolerează acest gen de comportament. Dar acest lucru nu i-a oprit pe Scooby-Doo și pe prietenii săi, ci, dimpotrivă, i-a motivat să-și reia activitatea activă pentru restabilirea dreptății. Prin urmare, fără să se gândească mult timp, prietenii se repezi din nou în abisul evenimentelor cu un scop bun.

Filmul este capabil să se înveselească prin natura sa comică. Iar personajele principale întruchipate în realitate vă vor ajuta să priviți aventurile eroilor celebri într-un mod nou. Acest film de familie va ajuta la luminarea timpului, oferind spectatorului un zâmbet lung și o încărcătură pozitivă.

HD Scooby-Doo! The Mystery Begins Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)
avatar