Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Texas Chainsaw Massacre (2022)
HD

Texas Chainsaw Massacre (2022) subtitrat si tradus in Romana

4.7
5 Voturi
20.02.2022, 19:24
454
0
Thrillerul plin de acțiune se învârte în jurul unui grup de prieteni buni: fermecătoarea Melody și sora ei mai mică Lila, precum și în jurul lui Dante și Ruth. Băieții sunt tineri și ambițioși. Eroii filmului decid să meargă într-un orășel numit Harlow, situat în statul Texas, pentru a-i da o nouă viață și a transforma provincia într-un loc la modă.

Ei sunt încrezători că, după unele schimbări și modernizarea clădirilor antice, orașul fantomă se va transforma într-un loc aglomerat în care tinerii vor începe să se înghesuie. Dar personajele nici măcar nu sunt conștiente de pericolul care le așteaptă în viitor.

Ajunși la loc, prietenii sunt duși la muncă. Urmărește filmul The Texas Chainsaw Massacre online de la regizorul David Blue Garcia filmat în țara Bulgariei, SUA. Dintre numeroasele clădiri, ei aleg casa unui maniac în serie cunoscut în aceste părți, supranumit „Leatherface”. În trecut, a organizat un adevărat masacru sângeros în oraș. Printre victimele sale s-a numărat și tânăra Sally Hardesty, care, întâmplător, a reușit să supraviețuiască. După evenimentele tragice, el a dispărut din câmpul vizual al localnicilor, dar, după cum s-a dovedit, nu pentru totdeauna. Criminalul nebun tocmai s-a ascuns și acum este gata să plece din nou la vânătoare.

HD Texas Chainsaw Massacre (2022) Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)
avatar