Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Un bărbat pe nume Otto (2022)
HD

Un bărbat pe nume Otto (2022) subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Nume original: A Man Called Otto (2022)
  • Gen: Dramă, Filme 2022, Filme SUA, HD
  • Actori: Tom Hanks
  • Regie: Marc Forster
  • Traducere: Subtitrat
  • Tara: Suedia, SUA
19 Voturi
05.03.2023, 15:07
13511
0
Intriga dramei de comedie se bazează pe romanul „A doua viață a lui Uwe”, care a fost scris de scriitorul suedez Fredrik Backman.
Filmul este despre un văduv în vârstă pedant care se gândește adesea la moartea sa. Se pare că toată lumea îl urăște. Otto Anderson învață și critică pe toată lumea. E singurul lucru care-i face plăcere pe bătrânul morocănos. Se enervează foarte tare când vede o persoană fericită, zâmbitoare. Otto Anderson nu vrea să comunice cu nimeni. Un bărbat în vârstă duce o viață retrasă.

Totul s-a schimbat când fermecătoarea Marisol și familia ei s-au stabilit într-o casă vecină. Otto i-a plăcut întotdeauna liniștea, care acum este ruptă de copiii care se distrează în cartier. Bătrânul nu poate fi singur într-un asemenea mediu. El trebuie să răspundă constant la întrebările unei vecine însărcinate și să îndeplinească cererile acestei femei prietenoase, dar enervante, potrivit pensionarei. Pentru a fi în tăcere, Otto merge la cimitir și petrece ore întregi la mormântul soției sale.

De-a lungul timpului, Marisol a reușit să topească inima rece a unui vecin în vârstă, care chiar s-a împrietenit cu această femeie deșteaptă și bună, ceea ce l-a determinat pe Anderson să-și regândească viața și să-și revizuiască vechile obiceiuri.

HD A Man Called Otto (2022) Subtitrat in Limba Romana

Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)
1