Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Wog Boys Forever (2022)
HD

Wog Boys Forever (2022) subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Gen: Filme 2022, Comedie
  • Actori: Nick Giannapalas, Vince Colosimo, Sarah Roberts, Annabelle Marshall-Roth, Anthony Sharp, Costa D'Angelo, Carlo Salanitri, Joe Salanitri, Andrew Manfre, Dom Phelan
  • Regie: Frank Lotito
  • Traducere: Subtitrat
  • Tara: Australia
0 Voturi
15.03.2023, 13:03
237
0
Deprimatul și stângaciul șofer de taxi australian Steve Karamitsis are multe rude grecești. Bărbatul locuiește în Melbourne, în partea de nord a orașului. El și-a sărbătorit recent cea de-a cincizecea aniversare. Iubita lui Zoya l-a părăsit, o pauză cu care Steve încă o trăiește. În viața lui Karamitsis au apărut circumstanțe dificile. Își rezolvă problemele cu sprijinul prietenului său Frank.
Cumva, un alt client a intrat în mașina lui Steve, care s-a dovedit a fi fosta lui iubită Cleo. Taximetristul își amintea adesea despre timpul petrecut cu ea. Bărbatul a decis să-și reînnoiască relația cu frumusețea, dar, în același timp, răul ministru al Imigrării Brianna Beagle-Thorpe a decis să se răzbune pe el pentru distrugerea carierei politice a regretatei sale mame Raelin, care a murit recent. L-a implicat pe fratele ei Clayton în procesul de răzbunare.

HD Wog Boys Forever (2022) Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)
1