Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Bestia (2022)
HD

Bestia (2022) subtitrat si tradus in Romana

4.7
2 Voturi
10.09.2022, 13:17
2008
0
Viața unui medic de succes și a unui om de familie exemplar, Nate Samuels, se schimbă dramatic după moartea tragică a iubitei sale soții. Un bărbat nu trebuie doar să facă față propriilor sale dureri și griji, ci și să crească singur două fiice adolescente. Lui Nate îi este greu să se împace cu moartea iubitei sale, nu mai puțin greu să găsească un limbaj comun cu fiicele care au rămas fără mamă la o vârstă la care au cea mai mare nevoie de ea.

Pentru a îmbunătăți relațiile de familie, Samuels și copiii lui pleacă într-o excursie în Africa de Sud, chiar locul în care el și soția sa s-au întâlnit pentru prima dată. Cu toate acestea, o călătorie în familie se transformă în curând într-o adevărată luptă pentru supraviețuire, pe măsură ce un leu sălbatic însetat de sânge vine pe urmele turiștilor, care este dornic să sfâșie pe oricine îi iese în cale. Un simplu medic va trebui să se dovedească a fi un vânător neînfricat pentru a-și întoarce copiii acasă sănătoși și sănătoși.

HD Beast Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)