Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Meg 2  2023
HD

Meg 2 2023 subtitrat si tradus in Romana

4.7
3 Voturi
16.08.2023, 22:16
13038
0
Fostul pilot de adâncime și acum profesor universitar de paleontologie, John Staylor, a fost aproape de moarte în urmă cu câțiva ani. Una dintre expedițiile cu participarea sa s-a încheiat tragic - monstrul marin a luat viețile tuturor camarazilor săi.

Megalodonul, în existența căruia nimeni nu a crezut multă vreme, a perturbat întreaga expediție. John nu-i venea să-și creadă ochilor la început. Nu este surprinzător, deoarece vârsta monstrului marin este mult mai veche decât a dinozaurilor. Bărbatul cu greu și-a putut recupera după moartea celor dragi: acum dă prelegeri și scrie despre megalodon.

Următoarea expediție, pe care au decis s-o trimită în adâncurile mării, nu spera să aibă probleme. Cu toate acestea, nava a fost atacată de unul dintre locuitorii mării adânci.

Acum John trebuie să salveze nu numai viețile echipei sale, ci și acelor vacanți care în acel moment se aflau pe cele mai apropiate plaje. Poate o a doua expediție cu Staylor să se salveze de un sortiment sigur? Și cine va cădea victima unui monstru teribil?

HD Meg 2 2023 Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)
avatar