Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Black Panther: Wakanda Forever (2022)
HD

Black Panther: Wakanda Forever (2022) subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Gen: SF, Filme 2022, Acţiune, Filme SUA, Aventuri
  • Actori: Martin Freeman, Angela Bassett, Lupita Nyong'o, Danai Gurira, Tenoch Huerta
  • Regie: Ryan Coogler
  • Traducere: Subtitrat
  • Tara: SUA
11 Voturi
13.08.2022, 22:06
21560
0
Locuitorii din Wakanda au reușit să învingă toți inamicii externi, inclusiv formidabilul Thanos, dar noul antagonist va fi și mai puternic și mai imprevizibil. Guvernul Wakanda va trebui să intre în război cu Atlantida. Ca și Wakanda, este o civilizație ascunsă, în fața locuitorilor planetei cu 100 de ani înainte în progresul tehnologic, dar apărându-și activ realizările.

Atlantida s-a separat și de restul lumii din cauza fricii de înrobire și profanare a țării de către invadatorii din afară. Aceste temeri nu sunt nefondate, deoarece Atlantida a cunoscut deja o cădere în istoria sa. Frica pentru propria lor siguranță și independență a condus guvernele Wakanda și Atlantis atât de departe încât au început să vadă dușmani unul în celălalt. Dar Atlantida are și un interes egoist. Această țară dorește acces exclusiv la vibranium, cel mai valoros bun al Wakandei. Redutabilul și neînfricatul Namor îi conduce pe locuitorii Atlantidei la război. Dar prințesa Shuri nu este pe cale să renunțe la țara ei fără luptă. Urmărește filmul Black Panther 2: Wakanda forever online 2022 la calitate bună HD 720p și FullHD 1080p cu noi, complet gratuit. Vizionarea este posibilă pe smartphone-uri: Apple iOS iPhone Samsung, tabletă iPad, pe orice dispozitiv care rulează Android, precum și pe televizoare inteligente.

HD Black Panther: Wakanda Forever (2022) Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)