Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Cheburashka (2023) in Rusa
HD

Cheburashka (2023) in Rusa subtitrat si tradus in Romana

4.7
2 Voturi
27.01.2023, 22:54
1036
0
Un oraș mic, dar foarte confortabil de pe litoral, pur și simplu se topea din cauza căldurii înăbușitoare. Un bătrân, obișnuit cu singurătatea, care de mult nu a primit niciun ajutor de la nimeni, descoperă o creatură absurdă. În același timp, primul lucru care i-a venit în minte eroului filmului „Cheburashka” a fost gândul că s-a supraîncălzit la soare. Blană maronie prea pufoasă, evident nepotrivită pentru climatul sudic, miros persistent de coji de portocală, urechi disproporționat de mari - Gennady nu văzuse niciodată nimic aproape în viața lui și trăia în lume de destul de mult timp.

Destul de ciudat, aici este, ceva foarte asemănător cu o halucinație, chiar în fața lui, și chiar încercând să stabilească un fel de comunicare. Fără a se limita la întâlnirea cu un bătrân ciudat, creatura necunoscută, în încercarea de a-și găsi prieteni, a continuat să facă cunoștințe. Cu un băiat care a avut mari probleme de comunicare, cu mama lui care are o abilitate uimitoare de a face ciocolată caldă. A avut loc și o întâlnire cu o femeie oarecum ciudată care a încercat din răsputeri să-și mulțumească nepoata, încercând să rezolve toate problemele exclusiv prin metode financiare, adică pur și simplu a vrut să cumpere Cheburashka. Urmărește filmul Cheburashka online 2023 la calitate bună HD 720p și FullHD 1080p cu noi, complet gratuit. Vizionarea este posibilă pe smartphone-uri: Apple iOS iPhone Samsung, tabletă iPad, pe orice dispozitiv care rulează Android, precum și pe televizoare inteligente.

HD Cheburashka (2023) in Rusa Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)
avatar