Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Eiffel (2022)
HD

Eiffel (2022) subtitrat si tradus in Romana

4.7
3 Voturi
20.02.2022, 23:02
1546
0
Sfârșitul secolului al XIX-lea. Paris. Gustave Eiffel, un arhitect talentat, visează să proiecteze o cale ferată subterană a viitorului. Însă evenimentele care au început brusc să aibă loc în viața lui schimbă planurile și multe dintre opiniile omului. Întâlnește o doamnă misterioasă din propriul său trecut. Comunicarea lor se dezvoltă într-o dragoste furtunoasă. Emoțiile trăite trezesc o nouă energie creativă în erou, iar când reprezentanții autorităților orașului se adresează lui cu o cerere de a crea ceva interesant și impresionant pentru Expoziția Mondială, apare ideea de a construi un turn ajurat gigant...
Guvernul îi cere protagonistului să proiecteze ceva impresionant pentru Târgul Mondial de la Paris din 1889, dar Eiffel vrea doar să proiecteze metroul. Dintr-o dată totul se schimbă când drumurile lui Eiffel se încrucișează cu o femeie misterioasă din trecutul său. Romantismul lor amețitor îl inspiră să creeze o capodopera arhitecturală de neconceput - un turn uriaș ajurat, care a devenit în cele din urmă un simbol al Parisului, al romantismului și al dragostei.

HD Eiffel (2022) Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)
avatar