Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Devotion (2022)
HD

Devotion (2022) subtitrat si tradus in Romana

4.7
2 Voturi
09.01.2023, 21:55
4474
0
2022 a fost un an grozav pentru revenirea succesului sfâșietor Top Gun: Maverick. Este posibil ca o altă poză despre piloții navali să fie un succes la public. Double Loop este o poveste a vremurilor dificile ale Războiului Coreean, în care actorul Glen Powell, care a jucat în „Top Gun”, va apărea din nou ca pilot militar. Sony Pictures va lansa filmul pe 23 noiembrie, tocmai la timp pentru Ziua Recunoștinței.

Nu este furnizată lansarea simultană a filmului pe platformele de streaming digital. Intriga Double Loop se bazează pe cartea non-ficțiune cu același nume a lui Adam Makos, în originalul „Devotion”, care spune povestea lui Jesse Brown, primul pilot de luptă negru din Marina SUA. Și prietenia lui puțin probabilă cu omul său de aripi Tom Hudner.

Potrivit rezumatului oficial al filmului, Brown și Hudner au devenit doi dintre cei mai faimoși aviatori ai Marinei. Dar povestea lor nu a fost lipsită de victime din partea ambilor piloți. Caseta va spune despre soarta și cariera militară a personajelor principale, antrenamentul lor cu escadronul de elită VF-32 și bătălii aeriene dureroase din Coreea de Nord și chiar din spatele liniilor inamice.

HD Devotion (2022) Subtitrat in Limba Romana

Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)
1