Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Loving Adults 2022
HD

Loving Adults 2022 subtitrat si tradus in Romana

4.7
0 Voturi
28.08.2022, 22:49
699
0
Bazat pe romanul lui Anna Ekberg, Loving Adults este un thriller danez de la Netflix plin de întorsături neașteptate în care nimic nu este așa cum pare. Christian și Leonora sunt un cuplu care acum par să aibă tot ce le trebuie pentru a fi fericiți. Ei trăiesc o viață perfectă alături de fiul lor iubit, care a suferit recent o boală fatală.

După acest eveniment inspirator, viitorul lor pare mai luminos ca niciodată. Dar la o petrecere, Leonora își vede soțul cu o femeie mai tânără, arhitectul Xenia. În acest moment, o femeie care și-a sacrificat cariera pentru a avea grijă de fiul și familia ei înțelege că o poate lăsa pentru alta. Și ia imediat o decizie importantă pentru el însuși. Ea refuză să fie o soție abandonată.

Loving Adults este un film întunecat și contorsionat, palpitant, dar sexy, despre lucrurile groaznice pe care bărbații și femeile le pot face unul altuia dacă merg prea departe. Imaginea arată cât de subțire poate fi linia dintre dragoste și ură - și cât de gelozie și amărăciunea pot scoate la iveală ce e mai rău din noi toți.

HD Loving Adults 2022 Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1 Stream 2
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)