Virus-32 (2022)
HD

Virus-32 (2022) subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Gen: Horror, Filme 2022
  • Actori: Rasjid César, Sofía González
  • Regie: Gustavo Hernández
  • Traducere: Subtitrat
0 Voturi
21.08.2022, 08:34
250
0
Folosește Codul Promoțional FilmeNoi și primești un bonus de 200 de euro!
Filmul plin de acțiune are loc în cel mai mare oraș din Uruguay - Montevideo. Deodată, în cea mai obișnuită și neremarcabilă zi din metropolă, începe să se întâmple un fel de diavolitate. Un virus ciudat începe să se răspândească exponențial pe străzile orașului, transformând oamenii în monștri însetați de sânge. Zombi agresivi și înfometați atacă toate viețuitoarele, după ce au aranjat un adevărat masacru în oraș.
În acest moment, nu departe de centru, o fată atrăgătoare pe nume Iris lucrează într-un club sportiv. Eroina tocmai a preluat tura de noapte și nici măcar nu bănuiește ce se întâmplă în spatele zidurilor clădirii. Astăzi, fiica ei de cinci ani a intrat la datorie cu ea. Plănuiesc să aibă o noapte liniștită și să plece acasă dimineața. Cu toate acestea, planurile lor nu erau destinate să devină realitate, pentru că după câteva ore pereții clubului încep să atace zombii însetați de sânge. Iris este conștientă că nu are rost să aștepte ajutor, pentru că nimeni nu va veni, așa că va trebui să se salveze singură de monștri. Norocul îi zâmbește fetei, iar ea observă o ciudățenie în comportamentul celor infectați: după fiecare atac, monștrii rămân nemișcați exact 32 de secunde. Eroina intenționează să profite de această ocazie și să-și salveze copilul și pe ea însăși de la moarte.
Film Virus-32 2022 vizionați online la calitate bună HD 720p și Fullhd 1080p pe site-ul nostru gratuit, fără înregistrare și fără SMS.

HD Virus-32 (2022) Subtitrat in Limba Romana

Stream 1 Stream 2
Comments (0)
1