Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Dragon Ball Super: Super Hero (2022)
TS eng

Dragon Ball Super: Super Hero (2022) subtitrat si tradus in Romana

4.7
2 Voturi
15.08.2022, 21:07
6017
1
Povestea este despre Pan, care în seria anime originală a fost prezentată ca o fetiță care ținea evidența prietenilor ei și a progresului lui Goku. Acum a crescut și a devenit o fată adultă care se antrenează și se străduiește să fie la egalitate cu camarazii ei. În plus, ea petrece mult timp cu Piccolo, care nu numai că o ajută să dobândească abilități de luptă, dar are și grijă de ea ca viitoare soție. La urma urmei, pe parcursul tuturor acestor antrenamente, tânărul chiar se străduiește să dea dovadă de grijă și atenție pentru ca Pan să vadă în el nu doar un mentor. Adevărat, fata însăși nu este pe măsură să iubească: intenționează să devină cu adevărat un războinic puternic.

Pentru a face acest lucru, personajul principal pleacă în căutarea aventurii, precum și a luptătorilor puternici. Ea va putea să-l întâlnească nu numai pe Goku, ci și cu alte personaje, care îi pot oferi o mulțime de informații utile și o pot pregăti în luptele viitoare. Și asta nu este tot, deoarece și lumea se schimbă și apar unele pericole. Prin urmare, împreună cu Piccolo, personajul principal va învăța anumite abilități care o vor ajuta în lupta împotriva diverșilor adversari. Pe parcurs, ea caută și o modalitate de a fi în preajma prietenilor și de a învăța multe despre lumea din jurul ei. Mai ales de la Goku, care a vizitat deja diverse insule și poate împărtăși informații utile.

HD Dragon Ball Super: Super Hero (2022) Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (1)
FilmeNoi
FilmeNoi Admin 10.09.2022, 18:11
Continuarea mult așteptată a popularului anime urmează să fie lansată în Japonia în vara lui 2022, iar hype-ul în jurul revenirii crește în fiecare zi. Cu mult timp în urmă, a existat o organizație diabolică cunoscută sub numele de Armata Panglică Roșie, condusă de Comandantul Roșu.

Deși au fost învinși de copilașul Goku, principalul lor om de știință, Dr. Gero a scăpat și a creat androizi mulți ani mai târziu. În ciuda faptului că Panglica Roșie a fost eliminată, există oameni care își urmează ideile.

Ei reușesc să creeze doi roboți Android perfecți, Gamma 1 și Gamma 2. Numindu-se Supereroi, încep să-i atace pe Piccolo și Gohan. Dar care este scopul Noii Armate? În fața pericolului care se apropie, este timpul să trezești un adevărat Super-erou!
0