Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Gardienii galaxiei (2014)
HD

Gardienii galaxiei (2014) subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Nume original: Guardians of the Galaxy (2014)
  • Gen: SF, Acţiune, Filme SUA, Aventuri
  • Actori: Chris Pratt, Zoe Saldana, Dave Bautista, Bradley Cooper, Vin Diesel, Lee Pace, Michael Rooker, Karen Gillan, Glenn Close, Djimon Hounsou
  • Regie: James Gunn
  • Traducere: Subtitrat
  • Tara: SUA
0 Voturi
07.01.2024, 03:53
83
0
Peter Quill, supranumit Star-Lord, este căpitanul propriei sale nave spațiale mici. El fură rarități de pe diferite planete și le revinde. Un tip crescut într-o bandă de criminali pur și simplu nu știe să se comporte diferit. La urma urmei, a căzut printre bandiții spațiali când era copil. Singura amintire a vieții pământești este un player muzical cu muzică captivantă din secolul trecut.

De data aceasta, fură un artefact numit Sfera, care este urmărit de un număr mare de oameni și non-oameni. Gamora, fiica adoptivă a ticălosului Thanos, este trimisă de tatăl ei să-i aducă Orbul. Dar fata are propriile planuri, diferite de ideile rudei ei. Ura pentru acțiunile și faptele lui o împinge pe fată să trădeze și să scape. Ea se alătură echipei lui Peter pentru a proteja mingea puternică de mâinile răutăcioase.

Lor li se alătură și un raton amuzant - Rocket, împreună cu prietenul său Groot, care este un adevărat copac viu! Se adună la companie în speranța de a profita. La urma urmei, ei dau o sumă bună pentru capul lui Quill. Li se alătură și Drax, obsedat doar de o sete de răzbunare. La urma urmei, întreaga sa familie a fost ucisă de Thanos.

Dar mai multe încercări care le-au întâmpinat îi fac pe ciudații extratereștri adevărați prieteni. Ca o unitate unită, ei fac totul pentru a-l împiedica pe răufăcător să cucerească întreaga Galaxie.

HD Guardians of the Galaxy (2014) Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.

Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)