Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Căpitanul America: Primul Răzbunător (2011)
HD

Căpitanul America: Primul Răzbunător (2011) subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Nume original: Captain America: The First Avenger
  • Gen: SF, Acţiune, Filme SUA, Aventuri
  • Actori: Chris Evans, Tommy Lee Jones, Hugo Weaving, Dominic Cooper, Neal McDonough, Stanley Tucci, Hayley Atwell, Sebastian Stan, Richard Armitage, Linder Dini
  • Regie: Joe Johnston
  • Traducere: Subtitrat
  • Tara: SUA
0 Voturi
12.01.2024, 03:07
115
0
Steve Rogers (Chris Evans) este un ticălos din Brooklyn. Al Doilea Război Mondial se dezlănțuie în lume, iar Steve se grăbește pe front cu toată puterea lui - pentru a-și apăra țara natală de ticălosul Adolf. Cu toate acestea, Steve - ei bine, el nu a ieșit în termeni de înălțime, corp sau sănătate. Așa că este respins din când în când, chiar dacă Steve a falsificat deja documente de patru ori - doar din dragoste pentru Patria Mamă.

Pentru a cincea oară, Steve a fost remarcat de doctorul Abraham Erskine (Stanley Tucci), un evreu german care a fugit în State din ororile nazismului. Erskine a dezvoltat un fel de nou program ultra-secret pentru a crea un soldat al viitorului și dorește să-l folosească pe Rogers în acest program: lui Erskine nu îi pasă de datele fizice, îi pasă de trăsăturile de caracter pe care le are Steve - exact ceea ce are nevoie. .

Rogers este luat în forțele speciale ale colonelului Phillips (Tommy Lee Jones), unde urmează un antrenament corespunzător, după care Erskine efectuează operațiunea Transformare pe Steve, în urma căreia Rogers a devenit un tip înalt de gradul cinci de muscularitate, posedând o mare varietate de superputeri.

La început, marii guvernamentali îl folosesc pe Steve, căruia i s-a dat porecla Căpitanul America, în scopuri pur propagandistice: cântă într-un corp de balet patriotic și încurajează americanii să cumpere obligațiuni guvernamentale.

Cu toate acestea, la un moment dat, Căpitanul America a aflat că soldații americani l-au tratat ca pe un clovn, după care i-a devenit clar că era timpul să-i dea în fundul naziștilor.

Și atunci s-a prezentat ocazia: unitatea în care servește prietenul său apropiat Bucky (Sebastian Stan) a fost capturată de unul dintre cei mai faimoși și misterioși asociați ai lui Hitler - Johann Schmidt (Hugo Weaving), care conduce o unitate specială numită Hydra.

Căpitanul America atacă de unul singur cuibul Hydra, îl eliberează pe Bucky și pe colegii săi, apoi se întoarce triumf în unitatea lui Phillips. În același timp, cu ajutorul Căpitanului, guvernul a aflat că Schmidt a găsit un artefact străvechi care dă o putere enormă, iar acum nici nu-i pasă de Adolf însuși, pentru că intenționează să preia întreaga lume.

Cine îl va opri pe nazistul posedat? Doar Căpitanul America cu echipa sa de luptă de colegi eliberați Bucky, doar el! Cine altcineva?

HD Captain America: The First Avenger Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)
avatar