Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Căpitanul America: Războinicul iernii (2014)
HD

Căpitanul America: Războinicul iernii (2014) subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Nume original: Captain America: The Winter Soldier
  • Gen: SF, Acţiune, Filme SUA, Aventuri
  • Actori: Chris Evans, Scarlett Johansson, Anthony Mackie, Sebastian Stan, Samuel L. Jackson, Robert Redford, Frank Grillo, Cobie Smulders, Emily VanCamp
  • Regie: Joss Whedon, Anthony Russo, Joe Russo
  • Traducere: Subtitrat
  • Tara: SUA
0 Voturi
06.01.2024, 23:15
79
0
Steve Rogers este un om al unui alt timp. Războiul și o ședere neplanificată în captivitate înghețată l-au aruncat pe Căpitanul America în vremurile moderne și într-o lume nouă complet necunoscută. Aici, zeii asgardieni vizitează Pământul, oamenii zboară în costume de luptă de fier și extratereștrii răi încearcă să preia planeta. Când o amenințare globală este tratată, următoarea este anunțată. Dar bătrânul soldat încearcă să se adapteze acestui loc ciudat și își găsește o ocupație potrivită. Eroul se alătură rândurilor de agenți ai organizației de spionaj S.H.I.E.L.D., care a apărat de multă vreme întreaga lume.

Rogers îndeplinește sarcini importante, face atacuri de sabotaj și protejează cetățenii de diverse pericole la ordinele conducerii. Cu toate acestea, bărbatul observă curând ceva greșit în acțiunile superiorilor săi. Consiliul de administrație plănuiește să lanseze un program de supraveghere totală a populației și își propune să scape preventiv de tot felul de amenințări. Curajosul boy scout se teme în mod rezonabil că astfel de măsuri ar putea duce la dezastru. Când Nick Fury este asasinat, Steve își dă seama că are probleme serioase. El și Black Widow vor trebui să descopere o conspirație globală și să zădărnicească planurile malefice ale inamicului.

HD Captain America: The Winter Soldier Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.

Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)