Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Căpitanul America: Război civil (2016)
HD

Căpitanul America: Război civil (2016) subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Nume original: Captain America: Civil War
  • Gen: SF, Thriller, Acţiune, Filme SUA
  • Actori: Chris Evans, Robert Downey Jr., Scarlett Johansson, Sebastian Stan, Anthony Mackie, Don Cheadle, Jeremy Renner, Chadwick Boseman, Paul Bettany, Elizabeth Olsen
  • Regie: Anthony Russo, Joe Russo
  • Traducere: Subtitrat
  • Tara: SUA
0 Voturi
06.01.2024, 22:30
155
0
Consecințele ireversibile ale bătăliei dintre Răzbunători și Ultron au condus guvernul SUA la măsuri forțate. ONU decide să înceapă să controleze oamenii cu superputeri. În acest scop, se creează o nouă „Lege de înregistrare a supereroilor”. El îi forțează pe Răzbunători și pe alți eroi să-și dezvăluie identitățile și să lucreze pentru guvernul țării. Căpitanul America consideră un astfel de regim inacceptabil și nu are de gând să semneze documentul, dar Iron Man, dimpotrivă, vede doar avantajele și cheamă pe toată lumea să semneze documentul. Cei care îi susțin aleargă în ambele părți. O dispută izbucnește între prieteni și aceștia nu sunt de acord.

În timpul încheierii tratatului, la Viena are loc o explozie teroristă. Echipa Avengers este atacată de James Barnes, care este sub hipnoză din 1991. Rogers și Falcon îl aduc în fire și el dezvăluie care a fost planul. Apoi Căpitanul America și oamenii lui vor să-l protejeze, iar Iron Man și echipa lui îi stau în cale. Începe o confruntare. Toată lumea încearcă să demonstreze că are dreptate. În cele din urmă, adevăratul criminal este prins, iar Stark ajunge la instalația Hydra din Siberia și se potrivește cu Rogers. Urmărește filmul Captain America: Civil War online 2016 la calitate bună HD 720p și FullHD 1080p cu noi, complet gratuit în romană. Vizionarea este posibilă pe smartphone-uri: Apple iOS iPhone Samsung, tabletă iPad, pe orice dispozitiv care rulează Android, precum și pe Smart TV.

HD Captain America: Civil War Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Server 1Server 2


Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)
avatar