Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Trăind printre demoni 2 (2016)
HD

Trăind printre demoni 2 (2016) subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Nume original: The Conjuring 2 (2016)
  • Gen: Horror, Filme SUA
  • Actori: Vera Farmiga, Patrick Wilson, Madison Wolfe, Frances O'Connor
  • Regie: James Wan
  • Traducere: Subtitrat
  • Tara: SUA
3 Voturi
02.10.2022, 16:18
202
0
Cercetătorii paranormali de renume mondial Ed și Lorraine Warren, în 1976, au ajutat un număr considerabil de oameni să facă față flagelului strigoilor, dar de data aceasta s-au confruntat cu un adversar cu adevărat copleșitor, sub forma demonului Valak, care și-a luat fața Călugăriţă. În timp ce investiga o crimă în Amityville, un cuplu căsătorit a luat contact cu spiritele și a fost șocat de ceea ce au văzut. Aducerea băiatului mort a dus-o pe femeie la subsol, unde a arătat moartea soțului ei. Foarte înspăimântată, i-a spus bărbatului totul pentru a rezolva împreună această problemă.
Filmul The Conjuring 2 viziona online la calitate buna
Curând, au primit un apel dintr-o suburbie a Londrei de la o mamă singură, Peggy Hodgson, care creștea patru copii. Potrivit nefericitei femei, fiica ei, Janet, în vârstă de 11 ani, era stăpânită de o fantomă diabolică. Ea somnambulă noaptea și adesea cade într-o transă incontrolabilă, unde Bill Wilkins, mort în vârstă de 70 de ani, începe să vorbească prin gura unui copil, dându-se drept fostul proprietar al casei. Speriată de spiritele rele, întreaga familie s-a mutat temporar să locuiască cu vecinii. Încercând să exorcizeze fantoma din corpul fetei, cei doi au întâmpinat o rezistență disperată din partea lui Valak, care a fost principalul instigator al celor întâmplate. Înșiși Warren erau la un pas de moarte, neștiind cum să iasă din capcana morții.

HD The Conjuring 2 (2016) Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)