Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Operațiunea de recuperare 2 (2023)
HD

Operațiunea de recuperare 2 (2023) subtitrat si tradus in Romana

4.7
7 Voturi
26.06.2023, 10:09
9525
0
După orele de școală, Ovi Mahajan, fiul unui baron indian de droguri întemnițat, se strecoară din casa lui din Mumbai într-un club unde este răpit de polițiști care lucrează pentru baronul rival al drogurilor Amir Asif. Saju Rav, un fost comando al armatei indiene și garda de corp a lui Ovi, îl vizitează pe tatăl lui Ovi în închisoare. Fără fonduri pentru a plăti răscumpărarea, Ovi Mahajan Sr. îi ordonă lui Saju să-și returneze fiul și amenință familia lui Saju.
Tyler Rake, un mercenar ilegal și fost luptător al Forțelor Speciale Australiane (SASR), a primit o ofertă de la iubita lui Nick Khan să-l salveze pe Ovi, care este reținut în Dhaka, Bangladesh. Echipa lui Reik și Han se pregătește să-l evacueze pe Ovi, oamenii tatălui său promițând că îi vor plăti odată ce Ovi va fi găsit. Rake îl salvează pe Ovi, își ucide răpitorii și îl duce la locul de evacuare, dar nu primește un ordin de plată pentru îndeplinirea sarcinii. În schimb, Saju îi ucide pe ceilalți membri ai echipei lui Reik, intenționând să-l aducă pe Ovi înapoi și să nu plătească grupului de mercenari niciun ban. După ce află despre evadarea lui Ovi, Asif ordonă blocarea imediată a Dhaka, blocând toate podurile din oraș.
Urmărește filmul Operațiunea de recuperare 2 (2022) online gratuit la calitate HD bună, toți oaspeții portalului Filmenoi2022 au posibilitatea fără a se înregistra.

HD Extraction 2 (2023) Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)