Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Ca apa în ciocolată (2023)
Trailer

Ca apa în ciocolată (2023) subtitrat si tradus in Romana

4.7
3 Voturi
14.08.2022, 13:41
579
0
O femeie pe nume Tita, care trăiește la începutul anilor 1900, se confruntă cu o luptă între dragoste, dinamica familiei și tradițiile familiei.

O tânără taie ceapa, exprimă emoții și gătește. Ea începe povestea cu nașterea unei fete pe nume Tita. Mama Titei, Elena, naste pe masa din bucatarie, asistata de bucatareasa casei Nacha. La scurt timp după, soțul Elenei moare din cauza unui atac de cord, când un străin îi spune furios că soția lui are o aventură și una dintre fiicele lui nu este a lui. În timpul înmormântării, Elena îi explică lui Nacha că nu mai poate avea copii, iar tradiția familiei dictează că Tita, fiind copilul cel mai mic, nu se poate căsători, ci trebuie să aibă grijă de mama ei până la moarte. Surorile Titei, Rosaura și Gertrudis, se pot căsători. Nacha o învață pe Tita cum să gătească mâncăruri delicioase. Tita învață să-și pună emoțiile în mâncare.

Ani mai târziu, un tânăr pe nume Pedro Muzkis își mărturisește dragostea și dorința de a se căsători cu Tita, care are aceleași sentimente pentru Pedro. De ziua Titei, Pedro sosește împreună cu tatăl său, Don Pascual Muziquis, pentru a-i cere mâna în căsătorie. Elena explică de ce Tita nu se va căsători și în schimb o cere în căsătorie pe Rosaura. Rosaura este încântată, Tita este devastată, iar Gertrudis și Chencha (servitoarea) sunt dezamăgiți. Nacha îl aude pe Pedro spunându-i tatălui său că se căsătorește cu Rosaura doar pentru a rămâne aproape de Tita. Nacha îi dă vestea Titei, dar Tita este prea supărată ca să creadă asta. În timp ce face tortul de nuntă, Tita plânge în aluat. În timpul nunții, Pedro îi spune Titei despre adevăratele sale sentimente. Bănuind că Tita și Pedro au o aventură, Elena o amenință pe Tita că va sta departe de Pedro. Pe măsură ce invitații mănâncă tortul de nuntă, toată lumea este cuprinsă de o mare tristețe pentru cei dragi pierduți și încep să plângă, urmată de vărsături. Copleșită de această tristețe, Elena se grăbește în dormitorul ei și, cu lacrimi în ochi, se uită la fotografia unui mulat bine îmbrăcat. Se presupune că zvonurile despre aventura Elenei sunt adevărate. Tita o găsește pe Nacha moartă pe podea ținând o fotografie cu soțul ei.

HD Like Water for Chocolate (2023) Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)