Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
The Grandmother / La Abuela (2022)
HD

The Grandmother / La Abuela (2022) subtitrat si tradus in Romana

4.7
2 Voturi
21.08.2022, 12:27
400
0
: Filmul se bazează pe povestea unui model de modă Suzanne și a rudei ei în vârstă. Tanara lucreaza cu succes la prezentari de moda si nu cunoaste probleme cu banii. Într-o zi, o angajată a unei case de modă primește un apel de la un spital din Madrid și este informată că bunica ei a avut un accident vascular cerebral. Are nevoie de reabilitare și îngrijire bună. Nepoata pleacă imediat în altă țară pentru a ajuta și a găsi o asistentă pentru a urma o carieră în lumea modei. Frumoasa este recunoscătoare rudei ei pentru că a crescut-o după ce părinții ei s-au prăbușit într-o mașină. De îndată ce fata și bunica s-au întors acasă, totul a fost bine. Dar, după ceva timp, evenimentele vieții iau o întorsătură bruscă și ceea ce se întâmplă se schimbă. O domnișoară își dă seama că în jurul ei se întâmplă lucruri ciudate. Scârțâitul ușilor, vocile auzite o îngrozesc.

Va supraviețui personajul principal calvarului? Va afla ea ce s-a întâmplat? Cum va afecta situația care se desfășoară în casă sănătatea și bunăstarea unei rude apropiate? Se va putea opri incidentele de coșmar din casa bătrânei? Care va fi soarta femeii după experiență? Cine o va ajuta pe domnișoara să descopere cauzele a ceea ce se întâmplă în casa ei? Acum puteți viziona filmul Bunica (2021) online gratuit, la calitate hd 720, 1080p.

HD The Grandmother / La Abuela (2022) Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)