Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Old: Prizonierii timpului (2021)
HD

Old: Prizonierii timpului (2021) subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Nume original: Old (2021)
  • Gen: Dramă, Mister, Thriller, Filme 2021, Filme SUA
  • Actori: Thomasin McKenzie, Embeth Davidtz, Rufus Sewell, Abbey Lee, Gael García Bernal, Eliza Scanlen, Vicky Krieps
  • Regie: M. Night Shyamalan
  • Traducere: Subtitrat
  • Tara: SUA
3 Voturi
07.01.2023, 00:04
1029
1
Într-o zi, o familie mică, formată dintr-un tată, mamă și doi copii, pleacă pe malul unei insule tropicale, în speranța de a se odihni bine. Ajunși, se află pe plajă, într-un loc retras, în mijlocul munților stâncoși.

În curând, li se alătură mai multe persoane. Făcând plajă sub soarele arzător și citind o poveste de dragoste, o mamă observă brusc că fiul ei de șase ani a dispărut. Panicata, femeia il descopera brusc ca fiind un adolescent de paisprezece ani si, privind in jur, isi da seama ca toti cei din jurul ei au imbatranit zece ani in doar cateva ore.

HD Old (2021) Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (1)
avatar
avatar
0
1 FilmeNoi • 22:24, 29.06.2023
Chiar la începutul filmului, ni se prezintă un cuplu drăguț și cei doi copii ai lor care se cazează într-un hotel tropical numit Anamika - o lună sălbatică pentru stațiuni, de altfel, cu White Lotus și Nine Perfect Strangers - și la scurt timp după ce au la sosire, managerul statiunii in culori linistite le povesteste despre o plaja secreta din apropiere. El le spune că nu dezvăluie nimănui locația acestei perle, dar acum este obligat să o facă. El oferă o explicație vagă. Dar nici Guy Kappa (Gael Garcia Bernal), nici soția lui Prisca (Vicky Crips) nu se obosesc să-l întrebe de ce li s-a acordat acest privilegiu special. A doua zi, Kapps conduce la plajă (un șofer interpretat de Shyamalan în cameo-ul său obișnuit), unde li se alătură un medic bogat cu soția lui trofeu, un rapper leșinat și un cuplu de vârstă mijlocie cu abilități care ar mai târziu va fi la îndemână atunci când complotul necesită o rezolvare rapidă a problemelor. Grupul realizează că plaja are proprietăți misterioase - accelerează rapid procesul de îmbătrânire al tuturor celor care se află pe ea, reducând în esență durata medie de viață a omului la 24 de ore. Un film interesant care te va ține în suspans pe tot parcursul intrigii.