Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Toubab (2021)
HD

Toubab (2021) subtitrat si tradus in Romana

4.7
0 Voturi
01.10.2022, 14:07
276
0
„Tubab” este un film german despre prieteni și o încercare de a evita plecarea cu Julius Nichkoff.

După ce a fost eliberat din închisoare, Babtu (Farba Dieng) așteaptă cu nerăbdare o nouă viață: împreună cu prietenul său Dennis (Julius Nichkoff), își dorește să se bucure de libertate, să îmbrățișeze întreaga lume și să nu mai aibă niciodată de-a face cu autoritățile germane. Dar după petrecerea de eliberare, este încătușat din nou. Protagonistul se confruntă cu o veste neașteptat de dramatică: pentru crime repetate, el trebuie deportat în patria sa din Senegal. Dar Babtou cunoaște Senegalul doar din poveștile tatălui său, s-a născut în Germania, patria sa este Frankfurt. Pentru a preveni o deportare iminentă în ultima secundă, Babtu și Dennis sunt pregătiți pentru orice.

Babtu tocmai a ieșit din închisoare și are imediat probleme cu poliția, fără niciun motiv. Deoarece nu are pașaport german și are de-a face cu birocrați rasiști, este amenințat cu deportarea din orașul său natal, Frankfurt, în Senegal, țara din care părinții săi au fugit cândva. El decide să încheie o căsătorie fictivă. Căutarea unei femei care ar fi de acord cu acest lucru nu merge bine, așa că se căsătorește fără ceremonie cu cel mai bun prieten al său, Dennis.

Tubab este o poveste captivantă cu note de absurd. Florian Dietrich și echipa sa folosesc umorul vizual și dialogul grațios. Totodată, decorul filmului este detaliat, de la cartierul Babtoo și gașca care face afaceri acolo, până la garajul în care lucrează Dennis. Personajele minoritare LGBT, scenele din Frankfurt sunt descrise cu respect și fără clișee. Publicul va urmări pe tot parcursul filmului cum Babtu și Dennis scapă încet de homofobia lor interioară.

Criticii de film consideră însă că intriga nu este despre homosexualitate, ci mai degrabă despre o prietenie puternică între doi bărbați care învață să-și exprime emoțiile. Nu numai sistemul care înconjoară societatea germană este pus sub semnul întrebării, ci și statutul relațiilor heterosexuale. Farba Dieng a adus o distribuție tânără, dar talentată pentru film. Tubab are potențialul de a deveni un film cult.

HD Toubab (2021) Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)
avatar