Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Run with the Hunted (2020)
HD

Run with the Hunted (2020) subtitrat si tradus in Romana

4.7
0 Voturi
16.08.2022, 17:36
362
0
Oscar în vârstă de nouă ani, care a fost crescut de un tată strict, dar corect, este prieten cu fata Lou și cu fratele ei mai mic Amos, care locuiesc alături. Au doar un tată, un tiran crud căruia nu-i pasă de propriii copii. Prin urmare, copiii sunt hrăniți de mama lui Oscar. Tatăl lui Lou a început odată să-și hărțuiască fiica cea mică, iar fata i-a spus despre asta prietenei ei. Oscar a ucis un om beat care dormea ​​cu un poker și a fugit din oraș ascunzându-se în spatele unui camion.
În Tulsa, Oscar a fost prins rapid de poliție, a fost dus la secția de poliție și lăsat peste noapte într-o celulă, iar dimineața secția de poliție a primit un fax despre un copil căutat și acuzat de crimă. Ofițerul Flannery s-a prefăcut că băieții din celulă și de pe pliant sunt diferiți și l-a eliberat pe Oscar. Dar, în realitate, a observat un puști iute, care putea parcurge peste o sută de kilometri într-o noapte, iar Peaches îl aștepta deja la ieșirea din gară. Orfana fermecătoare a găsit rapid un limbaj comun cu Oscar și l-a adus în „familia” ei, formată din copii fără adăpost și bărbatul Sway (Mark Boone Junior) care îi conduce. Sway a fost împotriva luării unui tip care are părinți într-o bandă care câștigă bani furând și furând, dar a fost forțat de Birdie (actorul Ron Perlman), care se află în fruntea acestei structuri criminale.
Sway și copiii, „înzestrați cu darul disperării”, îl învață pe Oscar treburile lor simple, iar băiatul dovedește că se descurcă. Astfel a început o nouă etapă a vieții sale, plină de prieteni, distracție și sentimente care se conturează între el și Peaches.

HD Run with the Hunted (2020) Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)
avatar